Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Luckies Kras Wereldkaart Scratch Map - Capitals Editie

29.95

Wat is het precies?

Ben jij een echte wereldreiziger? Dan is deze Scratch Map wereldkaart echt iets voor jou! Je start met een geheel zwarte wereldkaart die je aan de koelkast, deur of gewoon aan de muur kunt hangen. Vervolgens begin je met het wegkrassen van de hoofdsteden waar je al eens geweest bent. Denk hierbij aan de manier waarop je een kraslot open krast.

De steden waar je geweest bent, worden in een andere kleur getoond en voorzien van aanvullende informatie. Op deze manier creëer je een geheel gepersonaliseerde wereldkaart met een duidelijk overzicht van de steden die je al bezocht hebt en die je nog wilt gaan bezoeken. Een leuk cadeau voor een echte reisliefhebber!

 

Specificaties

Productnummer 142739
Kleur Zwart
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Luckies Kras Wereldkaart Scratch Map - Capitals Editie. Schrijf een review, of bekijk alle reviews