Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Vergelijkbaar

Luckies Kras Wereldbol Scratch Globe - Kras Weg Waar Je Geweest Bent!

34.95 29.95

Wat is het precies?

Ben jij een echte wereldreiziger? Dan is deze Scratch Globe echt iets voor jou!

De kras wereldbol wordt in hoge kwaliteit geleverd in een plat bouwpakket met losse onderdelen die je zelf gemakkelijk in elkaar vouwt tot een stevige wereldbol.

De globe is bedekt met een gouden toplaag. Kras alle landen weg waar je al eens bent geweest. Denk hierbij aan de manier waarop je een kraslot/kaart open krast met bijvoorbeeld een euro muntstuk. Onder de kraslaag onthult zich een kleurrijke kaart, waardoor de kaart helemaal gepersonaliseerd is. De wereldbol is een prachtige 3D weergave van al jouw reizen met geografische details.  

Specificaties

Productnummer 111807
Diepte 20 cm
Hoogte 20 cm
Breedte 20 cm
Diameter 20 cm
Kleur Goud
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Luckies Kras Wereldbol Scratch Globe - Kras Weg Waar Je Geweest Bent!. Schrijf een review, of bekijk alle reviews