Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over LotusGrill

LotusGrill Geniet waar en wanneer u maar wilt: Op het balkon, het terras, de camping of zelfs op de boot. Dankzij de LotusGrill heeft u een handige barbecue zonder rook, die een perfecte hitteverdeling en een compact formaat heeft.De LotusGrill beschikt over een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem. In de grill zit een batterij aangedreven ventilator geïntegreerd waardoor u de luchttoevoer kunt regelen en dus voor...lees meer het eerst met een houtskoolbarbecue met de perfecte temperatuur kunt barbecueën! Bovendien is er maar 200 gram houtskool nodig om goed te kunnen barbecueën.Door het slimme isolerende ontwerp van deze barbecue zonder rook heeft u niet alleen een perfecte hitteverdeling, ook zal de buitenkant van de barbecue nooit heet worden. De dubbele buitenwand ventileert en isoleert koude lucht waardoor de LotusGrill altijd op te pakken en te verplaatsen is. De speciale kolenhouder met interne deksel voorkomt dat er vet van het eten op het houtskool kan komen. U heeft dus geen last van de rookontwikkeling die hier normaliter door ontstaat.Met zoveel pluspunten en het strakke design is het niet gek dat de LotusGrill in 2012 is onderscheiden met de Gouden innovatie award door het barbecue magazine Food & Fire! inklappen

LotusGrill XL Houtskoolbarbecue 43,5 cm - Rood

265.00

Wat is het precies?

LotusGrill Houtskoolbarbecue 43,5 cm
Deze grote variant van de LotusGrill houtskoolbarbecue is uw perfecte metgezel wanneer u op zoek bent naar een compacte, maar complete houtskoolbarbecue. Dankzij zijn formaat kunt u nu ook met een groter gezelschap genieten van een gezellige en smakelijke barbecue. De barbecue is rookvrij, compact en toch zeer compleet en bovendien snel gebruiksklaar. Dit maakt de barbecue heel geschikt om altijd en overal te barbecueën. Of het nu op het balkon, in de tuin of zelfs op de boot is... de LotusGrill leent zich hier perfect voor. 

Eigenschappen
De houtskoolbarbecue van LotusGrill beschikt over een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem. De ingebouwde ventilator wordt door een geïntegreerde batterij aangedreven waardoor hetzelfde effect ontstaat als een blaasbalg. De houtskool wordt d.m.v. brandpasta aangestoken, waardoor de barbecue snel gebruiksklaar is. De aan/uit-knop fungeert tevens als een variabele temperatuurregelaar. Hoe meer lucht aan de houtskool wordt toegevoerd, hoe beter deze zal branden.

De barbecue is daarnaast heel veilig in gebruik. De buitenste schaal wordt namelijk nooit heet. Dit komt met name doordat koude lucht door de onderste leuven wordt aangezogen en door de luchtpijp naar het houtskoolreservoir wordt geleid. De lange sleuven van de buitenste schaal zorgen ervoor dat de ruimte tussen de binnenste en de buitenste schaal met koude lucht wordt geventileerd. Zo kan de hete lucht door de sleuven van de binnenste schaal ontsnappen. Dit zorgt ervoor dat de buitenste schaal nooit heet wordt. 

De buitenschaal van de houtskoolbarbecue is vervaardigd uit gepoedercoat staal en schockbestendig kunststof. Daarnaast zijn het grillrooster, de binnenschaal, het houtskoolreservoir en de veiligheidsgespen vervaardigd uit RVS. 

De Lotusgrill is rookvrij, omdat het vet niet op de houtskool drupt. Hierdoor ontstaat geen rookvorming, waardoor de barbecue heel geschikt is voor gebruik in kleine tuinen of op het balkon. U zult uw buren niet lastig vallen met rook. Barbecueën met de LotusGrill is bovendien gezond. Er er geen vorming van schadelijke stoffen tijdens het barbecueen. Dankzij het gepantenteerde luchtcirculatiesysteem is de barbecue snel gebruiksklaar! U kunt dus al binnen enkele minuten genieten van een smakelijke barbecue. 

De LotusGrill heeft maar 400 gram kolen nodig. Hiermee kunt u 90 minuten barbecueën. De kolen kunt u in het midden van de barbecue plaatsen. De kolen liggen stevig in het midden van de barbecue en kunnen niet verschuiven. Hierdoor kunt u de barbecue prima en veilig gebruiken op beweeglijke oppervlakten zoals bijvoorbeeld een boot. 

De Lotusgril is zeer eenvoudig in gebruik. De temperatuur wordt geregeld met een elektrische ventilator. De ventilator werkt op 4 AA batterijen. Deze worden meegeleverd. Dankzij de elektrische ventilator is de barbecue altijd op de juiste temperatuur.

Naast het feit dat de barbecue heel eenvoudig in gebruik is, is deze ook erg veilig in gebruik. Doordat de buitenste schaal koud blijft ontstaat er geen risico op brandwonden. Ook met kinderen in de buurt is dit wel zo veilig. Als laatste is de barbecue zeer compact en compleet. U kunt de barbecue overal mee naar toe nemen. Of het nu om een barbecue op het strand, op de camping,  in het park of gewoon bij u in de tuin is... de LotusGrill houtskoolbarbecue leent zich hier perfect voor! 
 
  • Totale afmetingen: 43,5 x 43 x 25,5 cm (l x b x h)
  • Kookoppervlak: 40,5 cm 
  • Vervaardigd uit duurzame materialen zoals RVS, staal en kunststof
  • Slechts 400 gram kolen nodig
  • Gewicht ca. 6 kg
  • Ventilator werkt op 4 AA batterijen (worden meegeleverd)
  • Inclusief handige draagtas

Reinigen
De LotusGrill houtskoolbarbecue kan eenvoudig gedemonteerd worden. Het grillrooster en de binnenste schaal kunnen eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasmachine. De houtskoolbarbecue is dus niet alleen snel gebruiksklaar. Ook na de barbecue bent u niet urenlang bezig om de barbecue te reinigen. 

De LotusGrill is in 2012 onderscheiden met de Gouden innovatie award door het barbecue magazine Fire & Food!

Specificaties

Productnummer 112380
Hoogte 25,5 cm
Accessoires Draagtas
Diameter 43,5 cm
Gewicht 6 kg
Kleur Rood
Kookoppervlak 40,5 cm
Materiaal Kunststof
Materialen RVS/staal/kunststof
Type BBQ Houtskoolbarbecue
Vetopvanger Ja

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de LotusGrill XL Houtskoolbarbecue 43,5 cm - Rood. Schrijf een review, of bekijk alle reviews