Verberg

Meer afbeeldingen

Bekijk aantrekkelijke bundels

Aantrekkelijke bundelaanbiedingen

Lomography Fotocamera incl. Lenskit Lomo'Instant Camera White + Splitser Lomo'Instant

143,90
108,20
bundelvoordeel 25%
In winkelwagen

Alles over Lomography

Lomography Het merk Lomography heeft niet alleen de leukste Lomography Retro Fotocamera's maar ook hele fijne accessoires en tools om je kekke camera te kunnen onderhouden, vervoeren of aan te passen! Bekijk hieronder gauw welk design bij jou past of gebruik een van de filters om je keuze te vereenvoudigen!
  • 14.90
  • 16.90
  • Lomography Polaroid Camera Lomo'Instant Mini Black - Incl. 3 Lenzen
    -15%
    129.00 108.99
  • 14.90
  • 4.99
  • 11.90

Lomography Polaroid Camera Lomo'Instant Mini White - Incl. 3 Lenzen

129.00 99.00

Wat is het precies?

Met de witte Lomography Lomo'Instant Camera met lenskit kun je zowel buiten- als binnenshuis prachtige foto's maken. Met de ingebouwde flitser heb je ook 's avonds genoeg licht. Je hebt bovendien de mogelijkheid om een andere flitser te monteren op de camera. Als je avontuurlijker bent ingesteld of gewoon wilt ontdekken wat je allemaal kunt doen met deze camera, kun je kiezen uit verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld met de belichtingstijden spelen of kiezen uit een van de verschillende modusmogelijkheden van de flitser om de beste belichting in te stellen.

Deze polaroid camera drukt direct je foto's af, let op, want hiervoor heb je wel de Lomography Fotopapier Fujifilm Instax Mini nodig.

Specificaties

Productnummer 126888
Exclusief het Lomography Fujifilm Instax Mini fotopapier
Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Serie Lomo'Instant

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Lomography Polaroid Camera Lomo'Instant Mini White - Incl. 3 Lenzen. Schrijf een review, of bekijk alle reviews