Verberg

Meer afbeeldingen

Bekijk aantrekkelijke bundels

Aantrekkelijke bundelaanbiedingen

Lomography Fotocamera incl. Lenskit Lomo'Instant Camera Sanremo + Splitser Lomo'Instant

163,90
146,21
bundelvoordeel 11%
In winkelwagen

Alles over Lomography

Lomography Het merk Lomography heeft niet alleen de leukste Lomography Retro Fotocamera's maar ook hele fijne accessoires en tools om je kekke camera te kunnen onderhouden, vervoeren of aan te passen! Bekijk hieronder gauw welk design bij jou past of gebruik een van de filters om je keuze te vereenvoudigen!

Lomography Polaroid Camera Lomo'Instant Mini Sanremo - Incl. 3 Lenzen

149.00 139.00

Wat is het precies?

De Lomography Sanremo Lomo'Instant Camera met lenskit is gemakkelijk te bedienen. De automatische opnamemodus met flitser is met slechts een druk op de knop te bedienen. Je kunt ook van twee andere functies gebruik maken om verschillende typen foto's te maken.

Dankzij de flitser is het mogelijk om zelfs binnenshuis prachtig belichte foto's te maken. Je kunt ook gebruik maken van de 2 handmatige opnamefuncties die een wereld aan experimentele opnamemogelijkheden voor je opent. Daarnaast kun je gemakkelijk schakelen tussen N voor normaal overdag schieten en B, de sluitertijd voor lange belichtingstijden.

Deze polaroid camera drukt direct je foto's af, let op, want hiervoor heb je wel de Lomography Fotopapier Fujifilm Instax Mini nodig.

Specificaties

Productnummer 126890
Exclusief fujifilm instax mini fotopapier
Inclusief 3 lenzen, lensdop, gekleurde gel filters en techniekkaarten
Kleur Bruin
Materiaal Kunststof
Serie Lomo'Instant

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Lomography Polaroid Camera Lomo'Instant Mini Sanremo - Incl. 3 Lenzen. Schrijf een review, of bekijk alle reviews