Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Leopold Vienna

Leopold Vienna Leopold Vienna, onderdeel van de Bredemeijer Group, is een merk dat hoogwaardige en stijlvolle producten maakt voor in ieder huishouden! De producten van het merk kenmerken zich door een stijlvolle uitstraling met een innovatief en gebruiksvriendelijk ontwerp. De combinatie van design, functie en kwaliteit maakt Leopold Vienna een betrouwbare speler wanneer u op zoek bent naar bar-, keuken-, koffie- en/of theeproducten.

Leopold Vienna Black Edition Wijnfleshouder

19.95

Wat is het precies?

Uw favoriete wijn een prominente plaats geven in de keuken of woonkamer doet u met deze Black Edition wijnfleshouder van Leopold Vienna. 

De wijnfleshouder is vervaardigd uit RVS. Dit hoogstaande materiaal draagt bij aan de moderne en stijlvolle uitstraling van de wijnfleshouder. De hoogstaande kwaliteit van de wijnfleshouder maakt deze bijzonder duurzaam in gebruik. 

Gebruik de wijnfleshouder als decoratie om uw favoriete wijn te etaleren in de keuken of gebruik deze tijdens een feestje! Proost!

Specificaties

Productnummer 113297
Hoogte 18
Breedte 29.1
Lengte 9.8
Inhoud -
Kleur Zilver
Materiaal RVS
Serie Black Edition

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Leopold Vienna Black Edition Wijnfleshouder. Schrijf een review, of bekijk alle reviews