Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Leitmotiv

Leitmotiv Het woord Leitmotiv is de Duitse vertaling van het woord 'leidmotief', wat verbonden staat met de woorden emotie en gedachte. Leitmotiv biedt je prachtige verlichting voor in je huis. Naast de design Leitmotiv lampen die je kunt neerzetten of ophangen, bestaat het assortiment ook uit bijzettafels en ventilatoren. Voor elke kamer in huis heeft Leitmotiv geschikte producten. De des...lees meerigners reizen twee keer per jaar de wereld over om inspiratie op te doen. Dit geeft je de mogelijkheid om de nieuwste ontwerpen van over de hele wereld in huis te halen. Het designteam kijken zeer kritisch naar producten, waardoor alleen de allerbeste ontwerpen in de collectie worden opgenomen. inklappen

Leitmotiv "Z" Tafellamp - Zwart

34.99 24.49

Wat is het precies?

De "Z" is een tafellamp die perfect in ieder strak interieur past. Van studeerkamer tot woonkamer, deze lamp komt overal goed tot zijn recht. De spot verlicht de ruimte en de lamp neemt weinig plek in beslag.

Een perfecte lamp om bijvoorbeeld op een bureau te plaatsen. Met de "Z" van Leitmotiv haal je een betaalbaar en trendy design in huis!

Specificaties

Productnummer 40313
Hoogte 35 cm
Breedte 16 cm
Diameter 13 cm
Exclusief Lichtbron
Fitting E14
Kleur Zwart
Materiaal Metaal
Vermogen 25 Watt

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Leitmotiv "Z" Tafellamp - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews