Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over La Chaise Longue

La Chaise Longue La Chaise Longue ontwikkelt al meer dan 30 jaar accessoires waarbij artistieke vrijheid centraal staat. Dit is terug te zien in de originaliteit, de vorm en vooral ook de vele levendige kleuren van de La Chaise Longue accessoires. De accessoires maken iedere woonruimte een stuk vrolijker, speelser en bovenal heel sfeervol. Het assortiment van La Chaise Longue is erg breed en bestaat onder andere u...lees meerit lampen, stoelen, klokken en tafels. Stuk voor stuk zijn het origineel ontworpen accessoires die in elk huis passen!  inklappen

La Chaise Longue Mini Roulette & Drankspel - Groen

24.95

Wat is het precies?

Het populaire Casino spel Roulette als drankspel!

Hoe werkt het?
Vul alle glaasjes met verschillende drankjes. Ieder glas is gemarkeerd met twee of drie nummers.
Het spel is vervolgens heel eenvoudig. Het wiel wordt gedraaid en het nummer dat valt komt overeen met een nummer op een glas. Dit glas moet door de speler die aan de beurt is worden opgedronken. De volgende speler is nu aan de beurt. Wanneer een nummer valt, waarvan het glas al leeg is hoeft er niets gedronken te worden. Zo gaat het spel door tot alle glaasjes leeg zijn!

Tijdens het spel kun je op de speelmat fiches inzetten op nummers op kleuren. Je kunt dan extra regels verzinnen waardoor bijvoorbeeld de eerste die zijn fiches kwijt is een extra glaasje moet drinken of iemand die het eerste zijn fiches verdubbelt iemand mag aanwijzen die dan een extra glaasje moet drinken!

Dankzij de speelmat is het roulette spel ook leuk om mee te spelen zonder drank in het spel. Je speelt dan met de fiches en gaat voor de titel 'beste gokker'!

Met dit spel weet je dat je feesten voortaan altijd succesvol zijn!

Specificaties

Productnummer 91136
Inclusief 100 fiches, kleed, wiel, hark, balletje en 16 shotglaasjes
Kleur Groen
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de La Chaise Longue Mini Roulette & Drankspel - Groen. Schrijf een review, of bekijk alle reviews