Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over La Chaise Longue

La Chaise Longue La Chaise Longue ontwikkelt al meer dan 30 jaar accessoires waarbij artistieke vrijheid centraal staat. Dit is terug te zien in de originaliteit, de vorm en vooral ook de vele levendige kleuren van de La Chaise Longue accessoires. De accessoires maken iedere woonruimte een stuk vrolijker, speelser en bovenal heel sfeervol. Het assortiment van La Chaise Longue is erg breed en bestaat onder andere u...lees meerit lampen, stoelen, klokken en tafels. Stuk voor stuk zijn het origineel ontworpen accessoires die in elk huis passen!  inklappen

La Chaise Longue Magnetron Eierkoker - Kip

14.95

Wat is het precies?

Een eitje koken, kies je voor de moeilijke of de makkelijke weg? Met La Chaise Longue kies je zeker voor die laatste en ziet het er nog leuk uit ook! Deze grappige eierkoker is namelijk gevormd als kipje.

Vul de kip met het gewenste aantal eieren en op de verpakking staat hoe lang je de kip dan in de magnetron moet zetten... een kind kan de was doen!

Specificaties

Productnummer 158011
Hoogte 15,5 cm
Diameter 13,2 cm
Kleur multi
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

31/8 2016
Dorus / Friesland
Ik kook nu vaker een lekker eitje dan voorheen. Vond het toch altijd nog iets teveel moeite. Maar met deze eierkoker is het een fluitje van een cent. Zet hem expres niet terug in de kast omdat hij er zo leuk uit ziet.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews