Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over La Chaise Longue

La Chaise Longue La Chaise Longue ontwikkelt al meer dan 30 jaar accessoires waarbij artistieke vrijheid centraal staat. Dit is terug te zien in de originaliteit, de vorm en vooral ook de vele levendige kleuren van de La Chaise Longue accessoires. De accessoires maken iedere woonruimte een stuk vrolijker, speelser en bovenal heel sfeervol. Het assortiment van La Chaise Longue is erg breed en bestaat onder andere u...lees meerit lampen, stoelen, klokken en tafels. Stuk voor stuk zijn het origineel ontworpen accessoires die in elk huis passen!  inklappen

La Chaise Longue Kermis Schietspel - Hout

15.95 13.95

Wat is het precies?

Fan van kermisspelletjes? Dit leuke spel van La Chaise Longue mag niet ontbreken in de collectie! Met het houten pistool kun je met elastiekjes de scoreborden omver schieten: net als op de kermis! Dit spel is het kermisspel in het klein en je kunt gewoon lekker thuis spelen! Uitgespeeld? Het pistool vindt zijn plekje op het scorebord. 

Het spel is mooi gemaakt, wat ervoor zorgt dat je het spel ook prima op een dressoir kunt plaatsen ter decoratie voor een leuk en speels effect. 

Het spel wordt geleverd met elastiekjes. 

Specificaties

Productnummer 121521
Hoogte 11 cm
Breedte 7 cm
Lengte 24 cm
Inclusief Pistool/elastiek
Kleur Bruin
Materiaal Hout

Wat vind je ervan?

15/11 2015
cas / cornelis schellingerlaan 3 zeist
het ziet er mooi uit door dat hout, leuk dat je kan schieten
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews