Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over La Chaise Longue

La Chaise Longue La Chaise Longue ontwikkelt al meer dan 30 jaar accessoires waarbij artistieke vrijheid centraal staat. Dit is terug te zien in de originaliteit, de vorm en vooral ook de vele levendige kleuren van de La Chaise Longue accessoires. De accessoires maken iedere woonruimte een stuk vrolijker, speelser en bovenal heel sfeervol. Het assortiment van La Chaise Longue is erg breed en bestaat onder andere u...lees meerit lampen, stoelen, klokken en tafels. Stuk voor stuk zijn het origineel ontworpen accessoires die in elk huis passen!  inklappen

La Chaise Longue Jukebox New York - Hout

229.00 199.95

Wat is het precies?

Kent u de ouderwetse jukebox nog? Hij is weer helemaal terug! 

Voor de echte muziekliefhebbers is deze New York Jukebox van La Chaise Longue een echte musthave! De jukebox heeft een nostalgische retro look en is gemaakt van hout en kunststof. De jukebox is voorzien van een chromen rand en mooie verlichting. 

De jukebox heeft een AM/FM radio en een USB ingang voor een aansluiting van een iPhone, iPod of MP3-speler. U kunt voor uw muziek ook een SD kaartje gebruiken en er is een mogelijkheid om een CD af te spelen.

Weer terug de tijd in met deze geweldige New York jukebox! 

Specificaties

Productnummer 105044
Diepte 17 cm
Hoogte 37 cm
Breedte 27 cm
Inclusief AM/FM radio, USB en SD ingang, cd speler
Kleur Groen
Materiaal Hout

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de La Chaise Longue Jukebox New York - Hout. Schrijf een review, of bekijk alle reviews