Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over La Chaise Longue

La Chaise Longue La Chaise Longue ontwikkelt al meer dan 30 jaar accessoires waarbij artistieke vrijheid centraal staat. Dit is terug te zien in de originaliteit, de vorm en vooral ook de vele levendige kleuren van de La Chaise Longue accessoires. De accessoires maken iedere woonruimte een stuk vrolijker, speelser en bovenal heel sfeervol. Het assortiment van La Chaise Longue is erg breed en bestaat onder andere u...lees meerit lampen, stoelen, klokken en tafels. Stuk voor stuk zijn het origineel ontworpen accessoires die in elk huis passen!  inklappen

La Chaise Longue Drankspel - Golfen

21.95 19.95

Wat is het precies?

Minigolf en een drankspel in een feestelijke combinatie! La Chaise Longue heeft deze unieke combinatie gemaakt met dit golf-drankspel. Test je golfcapaciteiten en je drankvermogen in wat misschien het leukste drankspel ooit genoemd kan worden. Kun jij de golfbaan, compleet met onontbeerlijke obstakels zoals klei, een vijver en heuvels bedwingen?

Laat je golftalent bepalen hoeveel borrels je achterover moet slaan; de regels zijn simpel. Ben jij een heuse Tiger Woods en sla je een perfecte hole-in one? Dan moeten al je tegenstanders proosten op je succes. Met een respectabele twee slagen, mag je één persoon kiezen wie de pineut is en een glaasje moet legen. Vanaf drie slagen ben je zelf in het nadeel en moet je een halve borrel leegdrinken. Bij vier of meer slagen drink je het hele glas leeg. Wie wordt koning(in) van de ultieme golfbaan en wie moet nog werken aan z'n golfcapaciteiten?

Het spel is 40 x 25 cm en wordt geleverd met: golfbaan met zand en vijver, twee golfclubs, twee golfballen en zes gekleurde borrelglaasjes.

Specificaties

Productnummer 127810
Serie Acapulco

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de La Chaise Longue Drankspel - Golfen. Schrijf een review, of bekijk alle reviews