Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over La Chaise Longue

La Chaise Longue La Chaise Longue ontwikkelt al meer dan 30 jaar accessoires waarbij artistieke vrijheid centraal staat. Dit is terug te zien in de originaliteit, de vorm en vooral ook de vele levendige kleuren van de La Chaise Longue accessoires. De accessoires maken iedere woonruimte een stuk vrolijker, speelser en bovenal heel sfeervol. Het assortiment van La Chaise Longue is erg breed en bestaat onder andere u...lees meerit lampen, stoelen, klokken en tafels. Stuk voor stuk zijn het origineel ontworpen accessoires die in elk huis passen!  inklappen

La Chaise Longue Dispenser voor 4 Flessen - Chrome

54.90

Wat is het precies?

Deze stijlvolle La Chaise Longue drankdispenser zal straks dé eyecatcher van jouw keuken zijn. Deze flessenhouder is echter niet alleen prachtig om naar te kijken, je kunt er jezelf ook mee opleiden tot een professionele bartender. In deze chroomkleurige dispenser kan je tot wel vier flessen kwijt. De flessen worden door middel van een veer op hun plek gehouden, waardoor er flessen van verschillende formaten in passen. Door de zware poot weet je zeker dat de flessen op hun plek blijven en dat je zoveel kunt tappen als je wilt. Voortaan zal de drankdispender op elk feestje de show gaan stelen. Tip: dit item is perfect als cadeau op een housewarming!

Specificaties

Productnummer 174224
Hoogte 50 cm
Diameter 24 cm
Kleur Grijs
Materiaal Aluminium

Wat vind je ervan?

19/9 2016
Mieke / Zwolle
Ik had hem als cadeautje gegeven aan mijn broertje 19 jaar en die is er heel erg blij mee. Hij gebruikt hem bijna elk weekend! voor het cadeau had ik er zelf 1 fles smirnoff bij gekocht omdat hij die het vaakst drinkt.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews