Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over La Chaise Longue

La Chaise Longue La Chaise Longue ontwikkelt al meer dan 30 jaar accessoires waarbij artistieke vrijheid centraal staat. Dit is terug te zien in de originaliteit, de vorm en vooral ook de vele levendige kleuren van de La Chaise Longue accessoires. De accessoires maken iedere woonruimte een stuk vrolijker, speelser en bovenal heel sfeervol. Het assortiment van La Chaise Longue is erg breed en bestaat onder andere u...lees meerit lampen, stoelen, klokken en tafels. Stuk voor stuk zijn het origineel ontworpen accessoires die in elk huis passen!  inklappen

La Chaise Longue Bougie Magic Kaars Bloem - Set van 2

13.90 9.74

Wat is het precies?

Deze Bougie Magic kaarsen maken een verjaardagstaart nog mooier. Ideaal om iemand écht te verrassen op zijn of haar verjaardag.

Deze Bougie Magic kaarsen zijn namelijk niet zomaar kaarsen. Als je de kaars onsteekt, bloeit de bloem helemaal op. De bloembaderen vallen open en er ontbranden weer nieuwe kaarsjes. En dit alles onder begeleiding van een vrolijk muziekje dat ook uit de kaars komt.

Unieke en leuke kaarsjes om een jarige mee te verrassen! De kaarsjes worden geleverd inclusief batterij en zijn eenmaal te gebruiken. 

Specificaties

Productnummer 114455
Aantal 2 stuks
Diameter 2 cm
Inclusief batterij
Kleur Blauw
Materiaal Kunststof
Voeding batterij

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de La Chaise Longue Bougie Magic Kaars Bloem - Set van 2. Schrijf een review, of bekijk alle reviews