Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Kreafunk

Kreafunk Kenmerkend voor het creatieve, Deense merk Kreafunk is het functionele design van de producten. Wat begon als een idee van twee vrienden is uitgegroeid tot een inspirerend merk. De ontwerpers vinden hun inspiratie in Scandinavische design tradities. De ontwerpen zijn eigentijds, simpel en strak.  

Kreafunk aHead Koptelefoon - Roze

99.90

Wat is het precies?

Helaas is het nou eenmaal zo dat niet iedereen jouw muziek kan waarderen, vooral niet in het openbaar vervoer. Kreafunk heeft daarom de aHead koptelefoon op de markt gebracht. Deze koptelefoon is prachtig vormgegeven en van alle gemakken voorzien. De koptelefoon werkt op Bluetooth, dus kun je draadloos naar muziek luisteren. 

De koptelefoon is voorzien van een 195Mah Li-ion polymer batterij die wel tot veertien uur meegaat. Met het bedieningspaneel op het oor kun je gemakkelijk het volume regelen en een binnenkomende inroep opnemen. De speakers zijn 4 cm groot en zorgen voor een geweldig geluid. De oorbeschermers zijn gemaakt van zacht leer. Verder beschikt de koptelefoon over een CVC 6.0 Noise & Echo reductie en een sound processing chip.

Bij de koptelefoon wordt een oplaadkabel met USB-verbinding meegeleverd. 

Specificaties

Productnummer 142462
Hoogte 6,5 cm
Breedte 2,8 cm
Lengte 20 cm
Inclusief Oplaadkabel
Kleur Roze
Materiaal Kunststof
Serie aGroove
Snoerloos ja
Vermogen 4,2 Volt

Wat vind je ervan?

6/12 2015
Sharon / Internet
Ontzettend blij met deze mooie headset. Koppelen met mijn iPad en iPhone was een makkie. Hij zit heerlijk en is eenvoudig te bedienen. En dan is het geluid ook nog eens hartstikke goed. ??
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews