Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Kreafunk

Kreafunk Kenmerkend voor het creatieve, Deense merk Kreafunk is het functionele design van de producten. Wat begon als een idee van twee vrienden is uitgegroeid tot een inspirerend merk. De ontwerpers vinden hun inspiratie in Scandinavische design tradities. De ontwerpen zijn eigentijds, simpel en strak.  

Kreafunk aGlow Speaker - Wit/Goud

129.80

Wat is het precies?

Vrienden, muziek en buitenlucht zijn de ingrediënten die een zomeravond compleet maken. Daarom is de aGlow speaker van Kreafunk een ware musthave. De multifunctionele aGlow is namelijk niet alleen een speaker, maar geeft ook nog eens zachte LED verlichting af. Ideaal wanneer je de late avond in de tuin, in het park of op het strand doorbrengt. 

Je kunt de speaker gebruiken door middel van Bluetooth. Met de knoppen play/stop, previous/next, volume up/down en een dimmer voor het ledlicht kun je de speaker makkelijk besturen. 

Het item beschikt over een ingebouwde microfoon, zodat je ook handsfree kunt bellen. Ook is hij voorzien van een oplaadbare lithium batterij met de capaciteit: 4400 mA/h. Het duurt vier tot zes uur om de batterij op te laden en dan kan hij er weer twintig uur tegenaan. De speaker wordt geleverd met een USB kabel en een line-in kabel.

Specificaties

Productnummer 142455
Hoogte 19 cm
Breedte 9 cm
Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Serie aGlow
Snoerloos ja
Snoerloos Ja

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kreafunk aGlow Speaker - Wit/Goud. Schrijf een review, of bekijk alle reviews