Op de welbekende Wereld Kraskaart kun je wegkrassen in welke landen je bent geweest. Een super leuke manier om je reizen en vakanties te visualiseren!

Maar wist je dat er ook een heleboel andere krasporters zijn? We hebben diverse soorten verzameld, voor eten en drinken, dates, mijlpalen en van alles. Zo blijf je nog even krassen!

Meer over de Kras Wereldkaart

De Scratch Map is dé manier om je bezochte landen in kaart te brengen. Op de Kras wereldkaart kras je simpel met je nagel de landen in een andere kleur. Van de kaart zijn verschillende versies. Zo is er ook bijvoorbeeld een reis editie die je onderweg kan krassen. Geen groot budget? Geen probleem. Voor 15 euro heb je er al een aan je muur hangen. Als je een echte fervente reiziger bent dan is de Scratch map “Capital” editie wat voor jou. Met deze versie kras je niet alleen je bezochte landen weg, maar ook de bezochte hoofdsteden van landen! Hoe vet is dat! Ook spijker je hierdoor je aardrijkskunde kennis mooi bij.

DE KRAS WERELDKAART, HET ULTIEME CADEAU VOOR DE WERELDREIZIGER!

Zoek je nog een leuk cadeau? Voor de reisliefhebbers is de kras wereldkaart het perfecte cadeau. Lijst hem in en hij staat prachtig in bijvoorbeeld de hal. Zo kan alle visite zien waarheen is gereisd en de ontvanger heeft zelf een mooi aandenken aan al die reizen en de herinnering dat hij / zij die van jou heeft gekregen.

Toont alle 20 resultaten

Globe Met Krasfolie – Klein

Oorspronkelijke prijs was: €64.99.Huidige prijs is: €57.29.