Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Koziol

Koziol Koziol is een Duits familiebedrijf dat zich richt op het produceren van hoogwaardige woonaccessoires. De producten van Koziol worden geproduceerd met als uitgangspunt het leven gemakkelijker en leuker te maken. Met oog voor detail en kunst wordt elk product ontworpen met passie!  Bij Koziol staat duurzaamheid voorop en alle producten zijn dan ook 100% recyclebaar. 

Koziol LEAF-ON Schaaltjes Set van 4 - White/mustard green/orange/raspberry Red

9.45 6.62

Wat is het precies?

Deze handige LEAF-ON schaaltjes van Koziol zijn ideaal voor het afdekken van glazen. Zo kunnen er geen insecten of blaadjes in je glas terecht komen. Ideaal tijdens een warme zomerdag. Daarnaast zijn de LEAF-ON schaaltjes ideaal om je glas herkenbaar te maken. Iedereen krijgt zijn eigen kleurtje, waardoor je nooit uit het glas van iemand anders drinkt. 

Naast het feit dat de schaaltjes handig zijn om glazen af te dekken, kunnen de schaaltjes ook gebruikt worden voor het serveren van olijven en nootjes. Ook kun je de schaaltjes gebruiken bij de koffie en thee voor het serveren van melk- en suikersticks. 

Deze leuke set wordt geleverd met vier schaaltjes in de kleuren wit, groen, oranje en rood. 

Specificaties

Productnummer 106166
Hoogte 2,6 cm
Breedte 14,3 cm
Lengte 9,2 cm
Aantal 4 stuks
Designer Qed Design
Kleur multi
Materiaal Kunststof
Serie LEAF ON
Vaatwasserbestendig Ja

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Koziol LEAF-ON Schaaltjes Set van 4 - White/mustard green/orange/raspberry Red. Schrijf een review, of bekijk alle reviews