Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Koziol

Koziol Koziol is een Duits familiebedrijf dat zich richt op het produceren van hoogwaardige woonaccessoires. De producten van Koziol worden geproduceerd met als uitgangspunt het leven gemakkelijker en leuker te maken. Met oog voor detail en kunst wordt elk product ontworpen met passie!  Bij Koziol staat duurzaamheid voorop en alle producten zijn dan ook 100% recyclebaar. 

Koziol Bunny Handdoekhaak 9 cm - Transparant

9.95

Wat is het precies?

Deze Bunny handdoekhaak van Koziol is niet alleen een schattig accessoire in huis, maar heeft ook nog een hele handige functie. De poten van het konijn vormen namelijk twee haken waar je je handdoeken, kleding of badjas aan op kunt hangen wanneer je gaat douchen. Hierdoor voorkom je dat je kleding of handdoeken op een vieze vloer vallen. 

De handdoekhaak is heel eenvoudig aan de muur te bevestigen. Door de zuignappen kun je de haak overal plaatsen waar je maar wilt! Je hoeft hierdoor geen gaten in de muur te boren. Kortom; naast het feit dat deze haak erg leuk is om te zien, is deze ook nog heel erg handig!

Specificaties

Productnummer 50884
Diepte 4,2 cm
Hoogte 9 cm
Breedte 10,5 cm
Designer F. Person/J. Hansen
Geschikt voor Bevestiging met zuignap
Materiaal Kunststof
Serie Bunny

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Koziol Bunny Handdoekhaak 9 cm - Transparant. Schrijf een review, of bekijk alle reviews