Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Koelkastpoezie

Koelkastpoezie Koelkastpoezie was al een grote hit in Scandinavië, waarnaar besloten is het ook op de Nederlandse markt te lanceren.In 2000 is de koelkastpoezie uitgeroepen tot cadeau van het jaar.Sindsdien verkoopt koelkastpoezie gestaag en op dit moment kleven bij meer dan 1 op de 10 families in Zweden onze magneetjes op de koelkast. Koelkastpoezie is verkrijgbaar in de originele verpakking en in de uitvoering met als thema de liefde.

Koelkastpoezie Koelkastmagneten - Liefde

21.95 19.95

Wat is het precies?

Koelkastpoëzie bestaat uit woord- en lettermagneetjes die je kunt vastkleven op de koelkast. Maak leuke, grappige en liefdevolle teksten op de koelkast. Met deze grote hoeveelheid magneetjes kun je altijd uit ten voeten. Je partner en huisgenoten kunnen niet om de berichten heen!
 
Deze verpakking bevat 510 magneten met liefdevolle en grappige woorden. Gebruik ze voor je eigen liefdesgedichten of geef ze cadeau aan iemand waar je om geeft. De woorden zijn sensueel, schattig, leuk en maken het eenvoudig voor je om een kleine blijk van genegenheid achter te laten. Maak van jouw koelkast een liefdesbrief die steeds weer verandert.

Magneetgedichtjes op de koelkast zeggen meer dan woorden! Dat is de gedachte achter deze leuke gadget. Met 510 woorden kun je naar hartenlust rijmen en dichten. 

 • Inhoud: 510 woorden
 • Magnetenset
 • Nederlandstalig
 • Schrijf de prachtigste gedichten
 • Leuk om kado te geven of te krijgen

Specificaties

Productnummer 10801
Breedte 260 cm
Lengte 220 cm
Kleur Rood
Serie York

Wat vind je ervan?

4/5 2006
Anna / Amsterdam
heb de magneetjes op een groot magneetbord in de wc hangen! Samen met mijn huisgenoten maken we de grappigste gedichtjes en woordspelingen. De toilet blijft wel langer bezet, omdat iedereen druk aan het dichten is, maar dat is het zeker waard!
20/12 2005
Suzanna / Heerenveen
Leuk leuk leuk! ja echt de poëzie magneetjes zijn zo leuk om mee te 'schrijven'. Ik laat zo op de koelkast lieve berichtjes/gedichtjes achter voor mijn lief. Heerlijk dat puzzelen met woorden, er komen teksten uit die ik niet zelf had kunnen bedenken. Wat ook leuk is: Na een feestje lezen wat iedereen - die in de koelkast is geweest- bedacht heeft! Sommigen zijn er uren zoet mee...
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews