Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Koelkastpoezie

Koelkastpoezie Koelkastpoezie was al een grote hit in Scandinavië, waarnaar besloten is het ook op de Nederlandse markt te lanceren.In 2000 is de koelkastpoezie uitgeroepen tot cadeau van het jaar.Sindsdien verkoopt koelkastpoezie gestaag en op dit moment kleven bij meer dan 1 op de 10 families in Zweden onze magneetjes op de koelkast. Koelkastpoezie is verkrijgbaar in de originele verpakking en in de uitvoering met als thema de liefde.

Koelkastpoezie Koelkastmagneten - Keuken

21.95 19.95

Wat is het precies?

Koelkastpoëzie bestaat uit woord -en lettermagneetjes die u kunt vastkleven op de koelkast. Maak leuke, grappige en liefdevolle teksten op de koelkast.
 
Deze verpakking bevat 510 magneten met woorden en delen van woorden die u kunt bevestigen op uw koelkast of een ander stalen oppervlak. De woorden kunnen worden samengevoegd tot leuke zinnen. Speel een tijdje met ze en verbaas u over hoe eenvoudig poezie ontstaat. Koelkast poezie is niet alleen een manier om uw keuken aanzienlijk interessanter te maken, het ontlokt uw creativiteit en is vooral leuk om te gebruiken.

Specificaties

Productnummer 15995
Aantal 510 magneten

Wat vind je ervan?

1/9 2016
Dries / -
Het is leuker en origineler om zo een boodschap voor je familie achter te laten dan via whatsapp. Leuk om mee te spelen
25/3 2009
Lena / -
Prachtige uitvinding! Kinderen met lees-en schrijfproblemen krijgen ook zin om creatief met taal om te gaan. (Kans op falen is kleiner.)Leuk zowel thuis als op school.
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews