Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Koelkastpoezie

Koelkastpoezie Koelkastpoezie was al een grote hit in Scandinavië, waarnaar besloten is het ook op de Nederlandse markt te lanceren.In 2000 is de koelkastpoezie uitgeroepen tot cadeau van het jaar.Sindsdien verkoopt koelkastpoezie gestaag en op dit moment kleven bij meer dan 1 op de 10 families in Zweden onze magneetjes op de koelkast. Koelkastpoezie is verkrijgbaar in de originele verpakking en in de uitvoering met als thema de liefde.

Koelkastpoezie Jippijaja Quizvragen - Reizen & Avontuur

19.90 17.95

Wat is het precies?

De Jippijaja quizvragen van Koelkastpoëzie zijn onmisbaar tijdens een gezellige avond met vrienden of familie. Als je je bijvoorbeeld afvraagt hoe je de feestdagen op een leuke manier door kunt brengen met je familie, is dit het antwoord. Met maar liefst 550 moderne en vermakelijke quizvragen is de avond zo gevuld! Het draait voornamelijk om de gezelligheid, maar van dit spel steek je ook nog wat op! 

De quizvragen gaan over alles wat met reizen en avontuur te maken heeft. Je kunt vragen verwachten als: Welke maand wordt het carnaval in Rio gevierd? Hoe heet de op één na grootste stad van Griekenland? Houdt het Vrijheidsbeeld de fakkel in haar linker- of rechterhand? Wat eet je als je Tom Yum eet? En in welk land kan je Transsylvanië bezoeken? Dit spel is een echte aanrader voor degenen die van reizen houden.

Specificaties

Productnummer 121908
Hoogte 9,5 cm
Aantal 550 quizvragen
Diameter 11,5 cm
Kleur Groen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Koelkastpoezie Jippijaja Quizvragen - Reizen & Avontuur. Schrijf een review, of bekijk alle reviews