Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Koelkastpoezie

Koelkastpoezie Koelkastpoezie was al een grote hit in Scandinavië, waarnaar besloten is het ook op de Nederlandse markt te lanceren.In 2000 is de koelkastpoezie uitgeroepen tot cadeau van het jaar.Sindsdien verkoopt koelkastpoezie gestaag en op dit moment kleven bij meer dan 1 op de 10 families in Zweden onze magneetjes op de koelkast. Koelkastpoezie is verkrijgbaar in de originele verpakking en in de uitvoering met als thema de liefde.

Koelkastpoezie Jippijaja Quizvragen - Origineel

19.90 17.95

Wat is het precies?

De Jippijaja quizvragen van Koelkastpoëzie zijn onmisbaar tijdens een gezellige avond met vrienden of familie. Als je je bijvoorbeeld afvraagt hoe je de feestdagen op een leuke manier door kunt brengen met je familie, is dit het antwoord. Met maar liefst 550 moderne en vermakelijke quizvragen is de avond zo gevuld! Het draait voornamelijk om de gezelligheid, maar van dit spel steek je ook nog wat op! 

De quizvragen Origineel zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Denk hierbij aan geschiedenis, sport, mode, muziek, film en nog vele andere categorieën. Je kunt de vragen verwachten als: Welk jaar werd Facebook opgericht? Is een pinguïn een vogel? Welk metaal is de beste elektrische geleider? Na hoeveel minuten gaat je alarm weer af na het drukken op de snooze knop? En wat zit er nou eigenlijk in Pandora's doos? 

Specificaties

Productnummer 121906
Hoogte 9,5 cm
Aantal 550 quizvragen
Diameter 11,5 cm
Kleur Geel

Wat vind je ervan?

16/11 2016
Kees / -
veel leuke vragen. De moeilijkheidsgraad verschilt heel erg per vraag wat het voor iedereen leuk maakt.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews