Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Koelkastpoezie

Koelkastpoezie Koelkastpoezie was al een grote hit in Scandinavië, waarnaar besloten is het ook op de Nederlandse markt te lanceren.In 2000 is de koelkastpoezie uitgeroepen tot cadeau van het jaar.Sindsdien verkoopt koelkastpoezie gestaag en op dit moment kleven bij meer dan 1 op de 10 families in Zweden onze magneetjes op de koelkast. Koelkastpoezie is verkrijgbaar in de originele verpakking en in de uitvoering met als thema de liefde.

Vergelijkbaar

Koelkastpoezie Gespreksstarter - Origineel

19.90 17.95

Wat is het precies?

Ken je dat? Soms heb je gewoon zo'n moment of avond met vrienden, familie of collega's waarop niemand echt iets te vertellen heeft en je even een onderwerp nodig hebt. De originele gespreksstarter van Koelkastpoezie is de oplossing! De set bevat 110 kaartjes met grappige, gekke, interessante en onverwachte vragen. Gespreksstarter is een uitstekende manier om het ijs te breken en een leuke conversatie te starten op elk diner, familiefeestje of zelfs in de auto. Het is de ideale manier om je familie, collega's en vrienden op een leuke manier beter te leren kennen! Kom te weten hoe jouw gasten en vrienden zouden antwoorden op vragen zoals: "Welk product, dat vandaag gebruikt wordt, denk je dat mensen over 500 jaar nog steeds gebruiken?" of "Als je een stripfiguur als vader mocht kiezen, wie zou dat dan zijn?".

Gespreksstarter is het cadeau bij uitstek voor elke gelegenheid!

Specificaties

Productnummer 15992
Aantal 110 originele vragen

Wat vind je ervan?

1/7 2008
Sophie / -
Ik heb Er over gelezen In de Fancy En ik was meteen geintereseerd het zag er zo tof uit! Je komtt zoveel te weten dat je ervor niet wist echt een aanrader !
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews