Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Koelkastpoezie

Koelkastpoezie Koelkastpoezie was al een grote hit in Scandinavië, waarnaar besloten is het ook op de Nederlandse markt te lanceren.In 2000 is de koelkastpoezie uitgeroepen tot cadeau van het jaar.Sindsdien verkoopt koelkastpoezie gestaag en op dit moment kleven bij meer dan 1 op de 10 families in Zweden onze magneetjes op de koelkast. Koelkastpoezie is verkrijgbaar in de originele verpakking en in de uitvoering met als thema de liefde.

Vergelijkbaar

Koelkastpoezie Gespreksstarter - Liefde

19.00 17.95

Wat is het precies?

Hoe goed ken jij je geliefde? Of dat nou een nieuwe grote liefde is, de persoon waarmee je gaat trouwen of de partner waar je al dertig jaar mee samen leeft... Ontdek het met de gespreksstarter van Koelkastpoezie. Met dit spel kan je antwoord krijgen op interessante vragen die je altijd al had willen weten. Maar hou er rekening mee dat er ook vragen aan jou gesteld worden! Je relatie kan dus op de proef worden gesteld... Deze box bevat 110 kaartjes met uitdagende en onverwachte vragen die je veel zullen leren over je partner en jezelf.  

Voorbeeldvragen
  • Flirt je wel eens met anderen terwijl je een relatie hebt?
  • Ben je wel eens tegelijkertijd verliefd geweest op meerdere mensen?
  • Wat doe je om mij te plezieren dat je zelf helemaal niet leuk vindt om te doen?
  • Wat is de grappigste anekdote uit je verleden dat je mij kan vertellen?

Specificaties

Productnummer 15993
Aantal 110 kaarten
Kleur Rood

Wat vind je ervan?

25/3 2009
Martin / Krimpen aan den IJssel
Het is een heel erg leuk doosje, met hele leuke vragen erin. Het had wat mij betreft nog wel een tikje spannender/erotischer gemogen maar het is fantastisch om te horen hoe je partner over dingen denkt en op vragen reageert. zo leer je nog eens wat van elkaar. Het is echt wel een aanrader.
5/6 2008
Andrea / Venray
Ik las hierover in de Fancy en ik heb hem meteen besteld. Helemaal geweldig als je niet weet wat je op een avond met je geliefde moet doen. Erg aan te raden want zoals gezegt kom je na 30 jaar nog dingen van je partner te weten die je niet wist..
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews