Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Donkey Products

Donkey Products Donkey Products is een internationaal design label gevestigd in Hamburg. Het merk produceert originele producten met leuke design spulletjes voor jong en oud... zelfs voor de allerkleinsten! De producten van Donkey Products kenmerken zich als grappig, origineel en kleurrijk met een hoog cadeaugehalte!  

Knuffel Muziekdoos Slaapliedje - Jukebox Heroes

24.95 19.95

Wat is het precies?

Deze knuffel muziekdoos van Donkey Products in de vorm van een jukebox is perfect voor de kleinste muziekliefhebbers. De knuffel muziekdoos helpt jouw kindje namelijk bij het in slaap vallen met een lief slaapmuziekje.

De knuffel muziekdoos is multifunctioneel. Hij dient als knuffel en is tevens voorzien van zachte muziek. De muziek is zo zacht dat je het alleen hoort als je hem tegen je oor houdt. Rust voor jou en fijne muziek voor je kind. Hij of zij zal slapen als een roosje! 

De knuffel heeft een handzaam formaat: 20 x 18 cm. Gemaakt van 80% polyester en 20% wol. De vulling is van 100% polyester. 

Specificaties

Productnummer 111789
Breedte 20 cm
Lengte 18 cm
Gewicht 50 gr
Kleur Roze
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Knuffel Muziekdoos Slaapliedje - Jukebox Heroes. Schrijf een review, of bekijk alle reviews