Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Kikkerland

Kikkerland Kikkerland design Inc. is opgericht in 1992 en is constant op zoek naar originele designs om het dagelijkse leven te verrijken. De producten zijn wereldwijd te vinden in duizenden winkels, waaronder musea en speciaalzaken. De mensen van Kikkerland zijn de wereld over gereisd op zoek naar originele ontwerpen voor de dingen die het leven leuker kunnen maken. Slimme dingen die je dagelijkse activiteiten m...lees meerakkelijker maken en zachte dingen die je gelukkiger maken als je ze aanraakt. Het is dan ook geen wonder dat Kikkerland het grootste aanbod heeft van ingenieuze voorwerpen. inklappen

Kikkerland Wekker - Klapcommando

29.95

Wat is het precies?

Het is altijd een dilemma: je wilt de tijd kunnen zien vanuit je bed, maar als je dan eindelijk het licht uitdoet zie je de hele tijd het schijnsel van die felle cijfers! Irritant, dus je draait je wekker om. Als je dan de volgende ochtend even niet oplet is het zo half 10 en ben je veel te laat!

Met deze wekker van Kikkerland heb je dat probleem niet meer: hij bevat namelijk een klapcommando. Dat houdt in, dat als jij klapt het licht aan of uit gaat! Net als in de film, maar dan veel leuker want je mag het zelf doen.
Handig en leuk dus!


De wekker werkt op twee AAA-batterijen, die niet worden meegeleverd.

Specificaties

Productnummer 126754
Hoogte 6,5 cm
Breedte 6,5 cm
Lengte 6,5 cm
Designer KDT
Kleur Wit
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kikkerland Wekker - Klapcommando. Schrijf een review, of bekijk alle reviews