Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Kikkerland

Kikkerland Kikkerland design Inc. is opgericht in 1992 en is constant op zoek naar originele designs om het dagelijkse leven te verrijken. De producten zijn wereldwijd te vinden in duizenden winkels, waaronder musea en speciaalzaken. De mensen van Kikkerland zijn de wereld over gereisd op zoek naar originele ontwerpen voor de dingen die het leven leuker kunnen maken. Slimme dingen die je dagelijkse activiteiten m...lees meerakkelijker maken en zachte dingen die je gelukkiger maken als je ze aanraakt. Het is dan ook geen wonder dat Kikkerland het grootste aanbod heeft van ingenieuze voorwerpen. inklappen

Kikkerland Waszak - Wereldkaart

6.95

Wat is het precies?

Op vakantie ga je voortaan stijlvol naar het washok dankzij Kikkerland! Met deze waszak in travel-size heb je een piepklein zakje bij je, dat uiteindelijk tot wel drie kilo was kan houden! Hij heeft namelijk een inhoud van maar liefst 20 liter en is bedrukt met een reislustige wereldkaartprint!

Doordat de tas heeft een ingebouwd zakje heeft, kun je de waszak weer in zichzelf terugstoppen na gebruik. Een must voor iedere reiziger!

Specificaties

Productnummer 126789
Breedte 40,6 cm
Lengte 55,9 cm
Designer FormNation
Kleur Blauw
Materiaal Polyester

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kikkerland Waszak - Wereldkaart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews