Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Kikkerland

Kikkerland Kikkerland design Inc. is opgericht in 1992 en is constant op zoek naar originele designs om het dagelijkse leven te verrijken. De producten zijn wereldwijd te vinden in duizenden winkels, waaronder musea en speciaalzaken. De mensen van Kikkerland zijn de wereld over gereisd op zoek naar originele ontwerpen voor de dingen die het leven leuker kunnen maken. Slimme dingen die je dagelijkse activiteiten m...lees meerakkelijker maken en zachte dingen die je gelukkiger maken als je ze aanraakt. Het is dan ook geen wonder dat Kikkerland het grootste aanbod heeft van ingenieuze voorwerpen. inklappen

Kikkerland USB-portaal - Hubman

12.95 9.06

Wat is het precies?

Ken je dat? Dat je computer of laptop te weinig usb-ingangen heeft en je de hele tijd moet wisselen? Bloedirritant, maar Kikkerland komt met een ideale oplossing: een usb-hub!

Dit mannetje heeft maar liefst vier ingangen, zodat je altijd genoeg ruimte hebt voor nog meer hardware! Door zijn kleine, maar fijne formaat neem je hem overal mee naartoe en toch blijft hij je altijd vrolijk aankijken: superkoop!

Specificaties

Productnummer 126776
Diepte 0,6 cm
Breedte 10,2 cm
Lengte 10,8 cm
Kleur Wit
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kikkerland USB-portaal - Hubman. Schrijf een review, of bekijk alle reviews