Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Kikkerland

Kikkerland Kikkerland design Inc. is opgericht in 1992 en is constant op zoek naar originele designs om het dagelijkse leven te verrijken. De producten zijn wereldwijd te vinden in duizenden winkels, waaronder musea en speciaalzaken. De mensen van Kikkerland zijn de wereld over gereisd op zoek naar originele ontwerpen voor de dingen die het leven leuker kunnen maken. Slimme dingen die je dagelijkse activiteiten m...lees meerakkelijker maken en zachte dingen die je gelukkiger maken als je ze aanraakt. Het is dan ook geen wonder dat Kikkerland het grootste aanbod heeft van ingenieuze voorwerpen. inklappen

Kikkerland Telefoonhouder Fiets - Klem

7.95

Wat is het precies?

Met de telefoonhouder voor op je fiets van Kikkerland kun je alle kanten op! Monteer de houder op je stuur en klem je telefoon erin. Je kunt je telefoon 360 graden draaien terwijl hij in de klem zit en je hoeft niet bang te zijn dat je hem onderweg kwijtraakt, want de antislip-grip op de klemmen houden vrijwel elke telefoon vast. Het is natuurlijk wel aan te raden dit eerst even te testen.

Gebruik de klem om met je GPS de weg terug naar huis te vinden, programma's als Runkeeper in het oog te houden tijdens het fietsen, of om dat ene belangrijke telefoontje niet te missen!

Specificaties

Productnummer 155524
Hoogte 6 cm
Breedte 9 cm
Lengte 15 cm
Geschikt voor voor bijna alle modellen telefoons
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

6/12 2016
Pien / Castricum
Heel handig. Ik fiets veel en zoek vaak nieuwe routes op mijn telefoon. Zeker met het koude weer is het handig dat je hem vast kan klikken. Ook keurige snelle levering. Een dikke vette 5!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews