Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Kikkerland

Kikkerland Kikkerland design Inc. is opgericht in 1992 en is constant op zoek naar originele designs om het dagelijkse leven te verrijken. De producten zijn wereldwijd te vinden in duizenden winkels, waaronder musea en speciaalzaken. De mensen van Kikkerland zijn de wereld over gereisd op zoek naar originele ontwerpen voor de dingen die het leven leuker kunnen maken. Slimme dingen die je dagelijkse activiteiten m...lees meerakkelijker maken en zachte dingen die je gelukkiger maken als je ze aanraakt. Het is dan ook geen wonder dat Kikkerland het grootste aanbod heeft van ingenieuze voorwerpen. inklappen

Kikkerland Tablethouder - Flexibel

19.95 16.95

Wat is het precies?

Deze flexibele tabletstandaard is handig voor in de trein, maar ook gewoon thuis aan je bureau of tafel! Je klemt de standaard van Kikkerland simpelweg vast om het gewenste object en je tablet klik je in de houder: kind kan de was doen! 

De standaard is flexibel, zodat als de zon in je scherm spiegelt, je hem gewoon een hoekje om kunt draaien! Perfect voor onderweg én thuis en ook nog eens een goed cadeau voor die onhandige vriend of vriendin van je.

Geschikt voor tablets van 5,1 tot en met 8 inch.

Specificaties

Productnummer 126775
Diepte 11,5 cm
Breedte 16,5 cm
Lengte 80 cm
Kleur Zwart
Materiaal Metaal

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kikkerland Tablethouder - Flexibel. Schrijf een review, of bekijk alle reviews