Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Kikkerland

Kikkerland Kikkerland design Inc. is opgericht in 1992 en is constant op zoek naar originele designs om het dagelijkse leven te verrijken. De producten zijn wereldwijd te vinden in duizenden winkels, waaronder musea en speciaalzaken. De mensen van Kikkerland zijn de wereld over gereisd op zoek naar originele ontwerpen voor de dingen die het leven leuker kunnen maken. Slimme dingen die je dagelijkse activiteiten m...lees meerakkelijker maken en zachte dingen die je gelukkiger maken als je ze aanraakt. Het is dan ook geen wonder dat Kikkerland het grootste aanbod heeft van ingenieuze voorwerpen. inklappen

Kikkerland Smartphone Selfie Lampje

15.00

Wat is het precies?

Stop dit Kikkerland lampje in de koptelefoon-ingang van je telefoon en maak de beste selfies ooit! Er zitten drie verschillende standen op het LED-lichtje, elk bedoeld om je zo mooi mogelijk op de foto te zetten. Het maakt voortaan dus niet meer uit hoe licht of donker het is op de plek waar jij wil shinen. Als je het lampje in je mobiele telefoon hebt gestopt, kun je meteen gaan fotograferen. Je hoeft dus niks te installeren. 

Het lampje past op elke smartphone en kun je door zijn formaat overal met je mee naartoe nemen. Selfies op het strand, in het park of bij vrienden thuis: ze waren nog nooit zo mooi! 

Specificaties

Productnummer 170806
Diepte 1 cm
Breedte 3,5 cm
Lengte 6,5 cm
Inclusief USB laadkabel
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kikkerland Smartphone Selfie Lampje. Schrijf een review, of bekijk alle reviews