Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Kikkerland

Kikkerland Kikkerland design Inc. is opgericht in 1992 en is constant op zoek naar originele designs om het dagelijkse leven te verrijken. De producten zijn wereldwijd te vinden in duizenden winkels, waaronder musea en speciaalzaken. De mensen van Kikkerland zijn de wereld over gereisd op zoek naar originele ontwerpen voor de dingen die het leven leuker kunnen maken. Slimme dingen die je dagelijkse activiteiten m...lees meerakkelijker maken en zachte dingen die je gelukkiger maken als je ze aanraakt. Het is dan ook geen wonder dat Kikkerland het grootste aanbod heeft van ingenieuze voorwerpen. inklappen

Kikkerland Powerbank - Wit

12.95

Wat is het precies?

Je kent het vast wel, je bent nét weg van huis, knippert dat ellendige rode lampje alweer: je batterij is bijna leeg! En nu? De bus missen en je telefoon thuis opladen of gokken dat je wel op dat feestje komt zonder telefonische hulp?

Dankzij de draagbare powerbankvan Kikkerland hoef je niet meer te kiezen, want je neemt deze batterij gewoon mee in je jaszak! Snoertje erin en je telefoon laadt gewoon op, handig! Zorg er natuurlijk wel voor dat de batterij altijd is opgeladen.

De powerbank heeft een ampère van 2200 mAh.

Specificaties

Productnummer 126779
Diepte 2,2 cm
Breedte 2,4 cm
Lengte 9,6 cm
Kleur Wit
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kikkerland Powerbank - Wit. Schrijf een review, of bekijk alle reviews