Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Kikkerland

Kikkerland Kikkerland design Inc. is opgericht in 1992 en is constant op zoek naar originele designs om het dagelijkse leven te verrijken. De producten zijn wereldwijd te vinden in duizenden winkels, waaronder musea en speciaalzaken. De mensen van Kikkerland zijn de wereld over gereisd op zoek naar originele ontwerpen voor de dingen die het leven leuker kunnen maken. Slimme dingen die je dagelijkse activiteiten m...lees meerakkelijker maken en zachte dingen die je gelukkiger maken als je ze aanraakt. Het is dan ook geen wonder dat Kikkerland het grootste aanbod heeft van ingenieuze voorwerpen. inklappen

Kikkerland Password Keeper

3.95

Wat is het precies?

Iedereen heeft het wel eens gehad: 'Wat was mijn wachtwoord ook alweer?' Kikkerland komt met een discrete oplossing! De Password Keeper is namelijk een klein, dun boekje ter grote van een creditcard waarin je maar liefst 60 wachtwoorden en bijbehorende gebruikersnaam en dergelijke bij kunt noteren. 

Op de buitenkant zit een grote sticker 'Password Keeper', maar dit is een sticker die je er af kunt halen, zodat je geheimen veilig blijven voor een buitenstaanders oog. Het is wel aan te raden dit boekje niet op een te logische plek te bewaren, maar er een goed verstopplekje voor te verzinnen dat alleen jij kent.

Specificaties

Productnummer 155525
Hoogte 0,5 cm
Breedte 5,3 cm
Lengte 8,3 cm
Geschikt voor voor 60 wachtwoorden
Kleur Rood
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kikkerland Password Keeper. Schrijf een review, of bekijk alle reviews