Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Kikkerland

Kikkerland Kikkerland design Inc. is opgericht in 1992 en is constant op zoek naar originele designs om het dagelijkse leven te verrijken. De producten zijn wereldwijd te vinden in duizenden winkels, waaronder musea en speciaalzaken. De mensen van Kikkerland zijn de wereld over gereisd op zoek naar originele ontwerpen voor de dingen die het leven leuker kunnen maken. Slimme dingen die je dagelijkse activiteiten m...lees meerakkelijker maken en zachte dingen die je gelukkiger maken als je ze aanraakt. Het is dan ook geen wonder dat Kikkerland het grootste aanbod heeft van ingenieuze voorwerpen. inklappen

Kikkerland Massage Hoofdspin - Koperkleurig

4.95

Wat is het precies?

Hoofdpijn, kriebel op je hoofd of gewoon even een lekkere mini-massage nodig? Deze massage hoofdspin van Kikkerland is de oplossing voor alles! De koperkleurige spin heeft allemaal pootjes met kleine rubberen dopjes eraan, die heerlijk voelen op je hoofd.

De hoofdspin laat spanning afnemen doordat het de gevoelige zenuwen op je hoofdhuid raakt. Als je de spin op je hoofd zet en naar beneden drukt vinden de pootjes vanzelf hun plek op je hoofd.

Specificaties

Productnummer 155522
Breedte 11,5 cm
Lengte 25 cm
Kleur Koper
Materiaal Metaal

Wat vind je ervan?

13/12 2016
Daantje / Antwerpen
Handig voor als je net nog onder de minimale bestelwaarde zit voor gratis verzending.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews