Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Kikkerland

Kikkerland Kikkerland design Inc. is opgericht in 1992 en is constant op zoek naar originele designs om het dagelijkse leven te verrijken. De producten zijn wereldwijd te vinden in duizenden winkels, waaronder musea en speciaalzaken. De mensen van Kikkerland zijn de wereld over gereisd op zoek naar originele ontwerpen voor de dingen die het leven leuker kunnen maken. Slimme dingen die je dagelijkse activiteiten m...lees meerakkelijker maken en zachte dingen die je gelukkiger maken als je ze aanraakt. Het is dan ook geen wonder dat Kikkerland het grootste aanbod heeft van ingenieuze voorwerpen. inklappen

Kikkerland iBed Tablethouder - Bruin

19.99

Wat is het precies?

Je tablet staat altijd in de juiste positie met de iBed tablethouder. De houder is voorzien van een zacht kussen aan de onderzijde waardoor deze altijd comfortabel op je schoot ligt. Doordat je je tablet niet meer zelf hoeft te ondersteunen, heb je je handen vrij. Dat maakt dat de tablethouder ideaal is tijdens het koken. Zo kun je een online recept bij de hand houden en/of tv kijken tijdens het koken. Je tablet staat altijd stevig in de houder en kan in portret of landschap stand worden neergezet.
 
De tablethouder is geschikt voor alle tablets en is ook erg leuk om cadeau te geven aan een echte reiziger. De gleuf voor je tablet is 24,8 cm breed bij 1,5 cm lang.

Specificaties

Productnummer 122127
Hoogte 5 cm
Breedte 24 cm
Lengte 34 cm
Designer Kikkerland design
Geschikt voor Alle soorten tablets
Materiaal MDF
Serie iBed

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kikkerland iBed Tablethouder - Bruin. Schrijf een review, of bekijk alle reviews