Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Kikkerland

Kikkerland Kikkerland design Inc. is opgericht in 1992 en is constant op zoek naar originele designs om het dagelijkse leven te verrijken. De producten zijn wereldwijd te vinden in duizenden winkels, waaronder musea en speciaalzaken. De mensen van Kikkerland zijn de wereld over gereisd op zoek naar originele ontwerpen voor de dingen die het leven leuker kunnen maken. Slimme dingen die je dagelijkse activiteiten m...lees meerakkelijker maken en zachte dingen die je gelukkiger maken als je ze aanraakt. Het is dan ook geen wonder dat Kikkerland het grootste aanbod heeft van ingenieuze voorwerpen. inklappen

Kikkerland Glazen Waterbollen

14.95

Wat is het precies?

Nooit meer uitgedroogde plantjes na een korte vakantie of een aantal drukke dagen waarin je vergeet of geen tijd hebt om je planten water te geven. Met het Watering Stones bewateringssysteem van Kikkerland kun je je planten op een stijlvolle en eenvoudige manier van water voorzien. De glazen waterbollen zorgen voor een constante waterafgifte voor maximaal 4 dagen en zijn ideaal om de potplanten bewaterd te houden. Doordat de waterbollen direct op de grond liggen, vallen ze nauwelijks op, terwijl ze het werk voor je doen.

Het enige wat je hoeft te doen, is om de paar dagen de glazen stenen te vullen met water en deze af te sluiten met de kurk. In deze kurk zit een klein gaatje welke zorgt voor een constante waterafgifte zodra je de stenen ondersteboven bij je planten zet. 

De glazen stenen zijn handgeblazen en kunnen worden gevuld met ongeveer 240 ml water.

Specificaties

Productnummer 114041
Hoogte 6,6 cm
Breedte 6,9 cm
Lengte 9,9 cm
Aantal 2
Inhoud 240 ml
Kleur Transparant
Materiaal glas

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kikkerland Glazen Waterbollen. Schrijf een review, of bekijk alle reviews