Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Kikkerland

Kikkerland Kikkerland design Inc. is opgericht in 1992 en is constant op zoek naar originele designs om het dagelijkse leven te verrijken. De producten zijn wereldwijd te vinden in duizenden winkels, waaronder musea en speciaalzaken. De mensen van Kikkerland zijn de wereld over gereisd op zoek naar originele ontwerpen voor de dingen die het leven leuker kunnen maken. Slimme dingen die je dagelijkse activiteiten m...lees meerakkelijker maken en zachte dingen die je gelukkiger maken als je ze aanraakt. Het is dan ook geen wonder dat Kikkerland het grootste aanbod heeft van ingenieuze voorwerpen. inklappen
  • 157.50
  • 9.95
  • 79.95
  • 349.00
  • 79.30
  • 47.95 40.80

Kikkerland Boeklampje - Wasknijper

9.95

Wat is het precies?

Met dit grappige boeklampje van Kikkerland heb je altijd leeslicht bij de hand. De wasknijper bevat namelijk een helder ledlampje zodat je altijd goed licht hebt en door zijn ontwerp valt hij ook niet zomaar van je boek af! 
Helemaal handig is dat je hem ook als zaklamp kunt gebruiken en je hoeft hem natuurlijk niet per se op een boek te klemmen! Gebruik de wasknijper ook op je tablet, tijdschriftje of puzzelboekje en kom nooit meer licht tekort!

De wasknijper bevat twee CR2032 batterijen, die worden meegeleverd en je zelf kunt vervangen als ze leeg zijn.

Specificaties

Productnummer 126786
Diepte 1,2 cm
Breedte 2,3 cm
Lengte 9,4 cm
Designer Sungho Lee
Kleur Bruin
Materiaal Hout

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kikkerland Boeklampje - Wasknijper. Schrijf een review, of bekijk alle reviews