Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen
  • 100.00
  • 25.00
  • 70.00
  • 50.00
  • 99.00
  • 15.00

Keuzevoucher Rood

25.00

Wat is het precies?

Wat is de De Nationale Geschenkbon Keuzekado?
Met dit keuzekado heeft u de mogelijkheid om de ontvanger zelf te laten kiezen welk kado hij of zij wilt. Kiest hij of zij voor een spannende, of juist relaxte, een uitdagende of juist rustige experience? De Nationale Geschenkbon garandeert de ontvanger altijd een onvergetelijke ervaring.

Naast belevenissen heeft de ontvanger van het keuzekado de mogelijkheid om een leuk, grappig of interessant product te kiezen uit ons zeer ruime assortiment.

De Nationale Geschenkbon Keuzekado is er in vele categorieën met corresponderende kleuren.
Omdat de ontvanger een geschenkbon ontvangt met een kleur is de waarde onbekend voor de ontvanger. Zo blijft de verrassing een verrassing.

Hij of zij krijgt het keuzekado, eventueel gepersonaliseerd, in een mooie geschenkverpakking thuisbezorgd. Op deze keuzebon staat een unieke code vermeld.

Op www.geschenkbonverzilveren.nl krijgt hij of zij met een unieke code toegang tot de kleurcategorie met ons assortiment van artikelen, gadgets en belevenissen.

Wat vind je ervan?

19/11 2014
D.C. / Haarlem
ik heb een kadobon van 25 euro (de rode) gekregen maar ik vind het jammer dat je het niet kan gebruiken voor korting op spullen. en dat het meeste van wat in het assortiment staat van rood is veel onder de 25 euro en daarom niet je hele 25 euro kunt gebruiken. Voor de rest staan er wel super leuke dingen tussen!
11/5 2010
H. / Nieuwegein
Het ideale kado voor mijn werknemers. Ze krijgen de waarde niet te zien, en kunnen kiezen uit een groot assortiment. Geef ze het kado na het goed beeindigen van een grote klus. Ze weten dat nu, en ik zal niet zeggen dat ze daardoor beter hun best doen, maar leuk vinden ze het wel. Op de vrijdagmiddag met een biertje erbij en dan de uitreiking van deze kadobon, geweldig!
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews