Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over KEK Amsterdam

KEK Amsterdam KEK Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 2010 door Bas, Evert en Barbara Kok. Alle drie hebben zij een passie voor mooie spullen en dit is goed terug te zijn in de vrolijke collecties van KEK. Het merk ontwerpt ontwerpt en produceert bijzondere en eigenzinnige muurstickers, behang en schoolbordstickers voor iedere kinder- of babykamer. Je kunt de items natuurlijk ook ophangen of opplakken ...lees meerin je woonkamer of slaapkamer, zo krijgt elke ruimte een speelse en vrolijke look. De muurstickers van KEK Amsterdam zijn anders dan anders. In ons KEK Amsterdam assortiment vind je heel veel bijzondere ontwerpen, stuk voor stuk verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Een collectie vol stoere of schattige items waar je geheid vrolijk van wordt! inklappen

KEK Amsterdam Warehouse Kattenpandje XL

24.95

Wat is het precies?

Laat je kat ontspannen in stijl in dit leuke “kattenpandje” van KEK Amsterdam. Dit architectonische hoogstandje is ook nog eens een leuke toevoeging aan je interieur en je kat zal alle buurtkatten jaloers maken met dit topstuk!

De KEK Kattenpandjes zijn gemaakt van 100% gerecycled karton. Met 8 stevige elastiekjes van zwart rubber zet je zo’n huisje erg gemakkelijk in elkaar! 

Specificaties

Productnummer 94457
Hoogte 55 cm
Breedte 35 cm
Lengte 46 cm
Geschikt voor Twee katten of een grote kat
Inhoud 0,16 m2
Kleur Beige
Materiaal Karton

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de KEK Amsterdam Warehouse Kattenpandje XL. Schrijf een review, of bekijk alle reviews