Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over KEK Amsterdam

KEK Amsterdam KEK Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 2010 door Bas, Evert en Barbara Kok. Alle drie hebben zij een passie voor mooie spullen en dit is goed terug te zijn in de vrolijke collecties van KEK. Het merk ontwerpt ontwerpt en produceert bijzondere en eigenzinnige muurstickers, behang en schoolbordstickers voor iedere kinder- of babykamer. Je kunt de items natuurlijk ook ophangen of opplakken ...lees meerin je woonkamer of slaapkamer, zo krijgt elke ruimte een speelse en vrolijke look. De muurstickers van KEK Amsterdam zijn anders dan anders. In ons KEK Amsterdam assortiment vind je heel veel bijzondere ontwerpen, stuk voor stuk verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Een collectie vol stoere of schattige items waar je geheid vrolijk van wordt! inklappen

KEK Amsterdam Forest Friends Muursticker - Miniset 2

8.95 6.27

Wat is het precies?

De baby- of kinderkamer is pas compleet met een muursticker van KEK Amsterdam. Deze schattige beestjes vragen om geaaid te worden, maar helaas zijn het slechts een zeer realistische muurstickers. Plak deze lieverds op een opvallende plaats in de kinder- of babykamer om een leuk effect te creëren en de kamer helemaal af te maken.

Iedere muursticker wordt gemaakt van een matte muurfolie van hoogwaardige kwaliteit. Het folie is dun, waardoor je  niet teveel te maken krijgt met hoogteverschil op de muur. Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen in je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Bij je bestelling wordt een duidelijke handleiding geleverd.

De stickers kun je makkelijk weer verwijderen van de muur. Soms kan het zijn, als de sticker al een tijdje op je muur zit, dat je kleine stukjes muurverf meeneemt. Dit kun je voorkomen door de stickers eerst te verwarmen met een föhn.

Deze set bestaat uit een baby konijn en een spreeuw. Beiden hebben een andere afmeting.
Spreeuw: 15 x 7 cm 
Baby konijn: 13 x 10 cm

Specificaties

Productnummer 114654
Hoogte 20 cm
Breedte 12 cm
Aantal 2 stuks
Digitaal verzonden nee
Geschikt voor binnen ja
Geschikt voor buiten nee
Kleur multi
Materiaal Vinylfolie
Pasvakjes ja/nee nee
Serie Forest Friends
Waterbestendig kan tegen opspattend water

Wat vind je ervan?

15/8 2015
Nikki / -
Ik moet em zelf nog kopen, maar ga dat zeker doen
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews