Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Karlsson

Karlsson Karlsson is het bekendste klokkenmerk van Nederland. Kwaliteit, herkenbare vormen en innovatie zijn de kenmerken van Karlsson klokken. Koekoeksklokken, klok met alleen wijzers, klok in de vorm van een dier, Karlsson heeft altijd originele ontwerpen. Karlsson heeft strakke design klokken maar ook grappige ontwerpen. Wat je smaak ook is, er is altijd een Karlsson klok die bij je past. 

Karlsson Little Big Time Wandklok 90 cm - Zwart

31.50 22.37

Wat is het precies?

Voor mensen die niet van grote klokken houden is deze klok een perfect alternatief. De kracht van dit ontwerp is de eenvoud! De Little Big Time wijzerklok van Karlsson bestaat uit twee wijzers en de wand functioneert als wijzerplaat. Het materiaal is gemaakt van metaal. Deze design klok komt in elke ruimte tot zijn recht. Een uiterst modern product die voor werkelijk iedereen toegankelijk is!

Deze Karlsson Little Big Time wandklok werkt op 1 AA batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd. De diameter van deze klok is 90 cm. De grote wijzer vanuit het midden van het rondje meet 45 cm lang is. Wanneer deze dus helemaal ronddraait kom je uit op een diameter van 90 cm.

Specificaties

Productnummer 37577
Diameter 90 cm
Exclusief Batterijen
Geschikt voor binnen ja
Geschikt voor buiten nee
Kleur Zwart
Kleur wijzerplaat zwart
Materiaal Aluminium
Serie Little Big Time
Uitschuifbaar nee
Voeding batterij
Weergave analoog

Wat vind je ervan?

6/4 2011
G. bomen / 's herthogenbos
Ik vind dit echt een goed product , staat erg mooi op mijn lichtgrijze muur en de levering was ook nog eens snel! top!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews