Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Karlsson

Karlsson Karlsson is het bekendste klokkenmerk van Nederland. Kwaliteit, herkenbare vormen en innovatie zijn de kenmerken van Karlsson klokken. Koekoeksklokken, klok met alleen wijzers, klok in de vorm van een dier, Karlsson heeft altijd originele ontwerpen. Karlsson heeft strakke design klokken maar ook grappige ontwerpen. Wat je smaak ook is, er is altijd een Karlsson klok die bij je past. 

Karlsson Little Big Time Wandklok 90 cm - Zilver

31.50 21.24

Wat is het precies?

De mensen die niet van grote klokken houden moet dit enorm aanspreken. De kracht van dit ontwerp is de eenvoud! De Little Big Time wijzerklok van Karlsson bestaat uit twee wijzers en de wand functioneert als wijzerplaat. Het materiaal is gemaakt van metaal.

Deze design klok komt in elke ruimte tot zijn recht. Een uiterst modern product die voor werkelijk iedereen toegankelijk is!

Deze Karlsson Little Big Time wandklok werkt op 1 AA batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd. De diameter van deze klok is 90 cm. De grote wijzer vanuit het midden van het rondje meet 45 cm lang is. Wanneer deze dus helemaal ronddraait kom je uit op een diameter van 90cm.

Specificaties

Productnummer 37578
Designer BOX32 Design
Diameter 90 cm
Exclusief 1 x AA batterij
Kleur wijzerplaat zilver
Materiaal Aluminium
Serie Little Big Time
Voeding 1 x AA batterij
Weergave analoog

Wat vind je ervan?

27/10 2012
Ruud / Den Haag
Onwijs mooie klok, die in bijna iedere kamer mooi staat.
17/9 2015
Ineke / Schijndel
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews