Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Karlsson

Karlsson Karlsson is het bekendste klokkenmerk van Nederland. Kwaliteit, herkenbare vormen en innovatie zijn de kenmerken van Karlsson klokken. Koekoeksklokken, klok met alleen wijzers, klok in de vorm van een dier, Karlsson heeft altijd originele ontwerpen. Karlsson heeft strakke design klokken maar ook grappige ontwerpen. Wat je smaak ook is, er is altijd een Karlsson klok die bij je past. 

Karlsson Little Big Time Wandklok 44 cm - Koper

19.95 18.99

Wat is het precies?

De mensen die niet van grote klokken houden moet dit enorm aanspreken. De kracht van dit ontwerp is de eenvoud! De Little Big Time wijzerklok van Karlsson bestaat uit twee wijzers en de wand functioneert als wijzerplaat. Het materiaal is gemaakt van metaal. Deze design klok komt in elke ruimte tot zijn recht. Een uiterst modern product die voor werkelijk iedereen toegankelijk is!

Deze Karlsson Little Big Time wandklok werkt op 1 AA batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd. De doorsnee van wijzer tot wijzer is 44 cm.

Specificaties

Productnummer 109651
Diameter 44 cm
Exclusief Batterijen
Geschikt voor binnen ja
Geschikt voor buiten nee
Kleur Koper
Materiaal Aluminium
Serie Little Big Time
Uitschuifbaar nee
Voeding batterij
Weergave analoog

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Karlsson Little Big Time Wandklok 44 cm - Koper. Schrijf een review, of bekijk alle reviews