Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Karlsson

Karlsson Karlsson is het bekendste klokkenmerk van Nederland. Kwaliteit, herkenbare vormen en innovatie zijn de kenmerken van Karlsson klokken. Koekoeksklokken, klok met alleen wijzers, klok in de vorm van een dier, Karlsson heeft altijd originele ontwerpen. Karlsson heeft strakke design klokken maar ook grappige ontwerpen. Wat je smaak ook is, er is altijd een Karlsson klok die bij je past. 

Karlsson Big Flip Kalender Klok - Rand Zilver

325.00 209.00

Wat is het precies?

Deze Big Flip wandklok van Karlsson heeft een uniek retro design. Het doet denken aan de Amerikaanse diners uit de jaren '60. Hang deze klok op een mooie gekleurde muur om dat retro effect te versterken. Ook als je een strak design georiënteerd interieur heeft, sla je met deze klok de plank niet mis.

Behalve de uitstraling is deze klok ook bijzonder door het feit dat je zowel tijd, datum, dag als jaartal in één oogopslag kunt aflezen. De klok is namelijk geinspireerd door het oude 'flip' klok model. Wanneer er een dag verstrijkt, zal de klok naar de volgende dag 'omflippen'.

De kalender klok werkt op 2 D/1 AA batterijen. Deze batterijen worden niet meegeleverd.

Specificaties

Productnummer 13140
Hoogte 43 cm
Breedte 43 cm
Diameter 16 cm
Exclusief Batterij
Kleur Zwart
Kleur wijzerplaat zwart
Materiaal Kunststof
Producttype Wandklok
Serie Big Flip
Voeding batterij
Vorm Vierkant
Weergave analoog

Wat vind je ervan?

5/1 2013
Mark / Ewijk
Fantastisch deze klok! Erg handig dat je de extra cijfers t.b.v. het jaartal en de handleiding in de klok kunt bewaren. Klok besteld en binnen één dag in huis top!
29/10 2009
wendy / amersfoort
Hele gave klok, ben er al heel lang naar op zoek.
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews