Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Workshop Visagie voor 2 personen

110.00

Wat is het precies?

Lijkt het je leuk jezelf professioneel te leren opmaken ? Monique van Wijnbergen en haar visagistes leren je hoe. Monique is in September 2009 2e van Nederland geworden tijdens de Nederlandse Make-up Award wedstrijden. Zij heeft een mode en styling achtergrond, is professioneel visagiste met een eigen Visagieschool. Tijdens de workshops wordt er gewerkt met het luxe make-up merk Royal Effem uit het Italiaanse Parma.
 
De Workshop
De make-up workshop is een diepgaande stap voor stap make-up van +/- 2 uur.
Kom naar de workshop terwijl je je reguliere make-up draagt. In een relaxte sfeer onder het genot van een kopje thee of koffie gaan we alles behandelen, de theorie maar vooral de praktijk van de verschillende stappen als camouflage, de kleurkeuze en soort foundation, het shapen, de blush, de wenkbrauwen, de ogen en de lippen..
De meeste aandacht gaat uit naar het mooi leren opmaken van de ogen, de geschikte en minder geschikte kleuren, de looks voor dit seizoen en er wordt een professionele aanbrengtechniek aangeleerd. Een ieder krijgt dus een persoonlijk kleuradvies.Het idee is dat je vol vertrouwen weggaat met een look die echt voor jou werkt en dat je deze look opnieuw makkelijk zelf thuis kunt creëren.
 
Programma:
  • Make-up workshop +/- 2uur
Bij deze workshop is inbegrepen:
  • Koffie/thee
  • Gebruik van het luxe make-up merk Royal Effem
  • Op het einde ontvangst van eigen make-up pas

Specificaties

Productnummer 20924
Aantal personen 2 personen
Categorie Beauty & Mind
Duur 1-3 uur
Extra info Alleen mogelijk op alle doordeweekse dagen
Leeftijd vanaf 16 jaar
Locatie Utrecht
Provincie Utrecht
Soort activiteit Workshop Visagie
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat Workshop visagie

Wat vind je ervan?

10/8 2010
Marije / Utrecht
Wij willen je nog even bedanken voor een super leuke middag! De jarige vond het een heel leuk cadeau. Een geslaagde middag voor ons ! Misschien tot een volgende keer, we raden dit zeker meer mensen aan! Groetjes van de meiden. Marije, Mandy, Sanne en Daphne
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews