Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Workshop Koe knuffelen Bedrijven vanaf 6 personen

150.00

Wat is het precies?

 

‘Koe knuffelen’ doe je niet zomaar. Koe knuffelen heeft bewezen dat het meer is dan genieten tegen een warm koeien lijf. Kinderen met slaap problemen vallen in slaap door het zachte wiegen van de buik tijdens de ademhaling. Geriatrische patiënten komen tot leven en beginnen spontaan verhalen te vertellen of gedichtjes op te zeggen. Kinderen met ADHD worden rustig en gaan tegen de koe aan zitten. Zelfs de drukste kinderen worden rustig door het respect dat er voor de dieren is.

Wat doet het nu met de dieren? De dieren vallen in slaap. Komen naar ons toe en gaan in sommige gevallen voor ons liggen. Onze Marie-Lou laat inmiddels de melk ‘lopen’ (toeschiet reflex) wanneer zij ons de wei in ziet komen. Elke week komen er ‘koe-knuffel’ koeien bij. Dat wil zeggen dieren die het toestaan dat we bij ze gaan liggen. Het is uniek in Nederland. Ook daarbuiten kennen we dit fenomeen niet. Het Koe Knuffelen doet een appèl op uw Intuïtie (rechter hersenhelft) en de kunst van de Non Verbale communicatie. Dit is de reden dat al veel bedrijven de weg naar de boerderij gevonden hebben. Het brengt alles weer terug bij de kern van de organisatie. Communicatie en Samenwerken.

Dagelijks worden groepen ontvangen voor het Koe Knuffelen. Koe Knuffelen is uitgegroeid tot een succes van wereldformaat. Lang niet iedereen durft de uitdaging aan te gaan, maar lukt het wel tegen de 700 kg van 39 graden aan te mogen rusten, dan merkt u dat dit een indringende gebeurtenis is die lang nawerkt in het dagelijks leven.

Programma:
  • U wordt ontvangen met koffie, thee en een koekje met functionele ‘ontstress-tips’.
  • Al kuierend en keuvelend gaat u onder begeleiding anderhalf uur durend educatief op avonturenpad. Tussen de koeien wordt uw rechterhersenhelft geprikkeld om uw intuïtie te ontwikkelen. 
  • Na deze momenten van innerlijke rust kunt u zelf nog een half uurtje vrij vertoeven op de boerderij.

Specificaties

Productnummer 82254
Aantal personen 6 personen
Categorie Workshops
Duur 2 uur
Extra info Iedereen krijgt een overall met laarzen
Kleding Vrijetijdskleding
Leeftijd Geschikt voor alle leeftijden
Locatie Voorst
Provincie Gelderland
Soort activiteit Workshop Doen
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Maandag t/m zaterdag 11.00 - 13.00 of 13.00 - 15.00 of 15.00 - 17.00
Wat Workshop Koe knuffelen Bedrijven 6 personen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Workshop Koe knuffelen Bedrijven vanaf 6 personen. Schrijf een review, of bekijk alle reviews