Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Workshop 'De Kunst van Meditatie' (1,5 uur)

65.00

Wat is het precies?

Wilt u graag een keer onder professionele begeleiding mediteren? Dit is de workshop waar de beginselen van meditatie op de meest toegankelijke manier worden uitgelegd en gezamenlijk beoefend.

Als men de kunst van meditatie beheerst, zal harmonie in zijn hart, emoties, lichaam en geest dagelijks stijgen. Het concentratie vermogen zal onder invloed van meditatie sterker worden en emotionele evenwicht zal binnen handbereik zijn.

De kunst van het mediteren is voor iedereen toegankelijk.
Mediteren lijkt in een bepaald opzicht op dromen en fantaseren, wat wij allemaal dagelijks doen. Het belangrijkste verschil tussen mediteren en dromen is de bewuste aandacht die de persoon naar zijn wens richt als hij gaat mediteren. Het belangrijkste verschil tussen meditatie en fantasie is de doelstelling, die persoon kiest zelf als hij gaat mediteren.
Tijdens deze workshop leren wij eenvoudige meditatietechnieken aan om de enige controle over de gedachtenstroom te kunnen bereiken. Wij werken met simpele visualisaties, zoals licht, kleuren, vlammen, etc. om de creatieve kant van onszelf, die voor het ontstressen zorgt, te stimuleren.

Na afloop van de meditatie oefeningen nemen wij de tijd om de aura, het persoonlijke energieveld, in beweging op videoscherm te bekijken. Daarbij wordt een aurafoto gemaakt met een behorende aura-analyse.

Tijdens deze workshop krijgt u professionele begeleiding van een ervaren spirituele coach, aurafotografe en aurareader Maria Piotrovskaja.

Het Programma:
  • Ontvangst met heerlijk kopje thee naar keuze
  • 30 minuten theorie en uitleg over de ‘meditatie’-fenomeen
  • 30 minuten meditatie oefeningen
  • 30 minuten aurafoto- en auravideo-sessie
Inbegrepen bij deze sessie:
  • thee bij ontvangst
  • meditatie technieken
  • de aurafoto
  • uitgebreide aura-analyse

Specificaties

Productnummer 26897
Aantal personen 1 persoon
Categorie Workshops
Duur 1-3 uur
Extra info De workshop wordt naast de werkdagen ook in het weekend en op de feestdagen gegeven.
Leeftijd Vanaf 10 jaar
Locatie Tilburg
Provincie Noord-Brabant
Soort activiteit workshop lichaam en geest
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat 1,5 uur workshop De Kunst van Meditatie

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Workshop 'De Kunst van Meditatie' (1,5 uur). Schrijf een review, of bekijk alle reviews