Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Wijnproeverij, incl. Ned. Wijnmuseum (1 pers.)

32.50

Wat is het precies?

 

Bent u een echte wijnliefhebber of weet u er juist heel weinig vanaf? Bij ons bent u beide aan het goede adres.

Een deskundigen in het wijnproeven zal u vijf soorten wijnen laten proeven, waarbij u ook de techniek van het wijnproeven leert. Het zal op een leuke, spontane wijze gebracht worden, die voor alle gasten begrijpelijk is. Kijken, ruiken, proeven aan de wijn én genieten is het motto. Na afloop krijgt u het boekje ”de kunst van het wijnproeven” mee. Na de wijnproeverij voor 1 persoon heeft u de mogelijkheid om op uw gemak het Nederlands Wijnmuseum te bezoeken.

Bij het wijnproeven is inbegrepen:

  • Boekje "De kunst van het wijnproeven"
  • Bezoek aan het Nederlandse Wijnmuseum
 Programma:
  • Ontvangst met koffie/thee
  • Rondleiding door de wijnkelders van Arnhem
  • Wijn proeven
 

Specificaties

Productnummer 23548
Aantal personen 1 persoon
Categorie Fijnproevers
Duur 2 uur
Kleding Vrijetijdskleding
Leeftijd vanaf 16 jaar
Locatie Arnhem
Provincie Gelderland
Soort activiteit Proeverij
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Zaterdag, na reservering
Wat Wijnproeverij
Weer Geschikt voor elk weertype

Wat vind je ervan?

10/2 2010
Hanneke / Wijnmuseum Arnhem
Afgelopen weekend zijn we met een groep van 12 meiden naar het museum geweest ivm een vrijgezellendag. We hebben een geweldige ervaring gehad in Arnhem! We werden ontvangen met champagne en hebben vervolgens een tour gemaakt door prachtige oude kelders uit de jaren '20 om vervolgens via het museum in een uniek proeflokaal te belanden. Echt een unieke ervaring je waant je werkelijk in Frankrijk. Vervolgens de meest heerlijke wijnen met bijpassende kaasjes geproeft, we hadden als thema gekozen voor wereldreis. Nou dat is het geworden hoor van Argentinie tot aan Uruguay. Dit gaan we zeker nog eens doen, bedankt vooral aan onze charmante gids Ivo.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews