Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Wellness Break (1 Persoon)

69.00

Wat is het precies?

De enthousiaste medewerkers van het Beauty centrum vertroetelen u graag in de gemoedelijke Brabantse sferen. In deze knusse omgeving wordt een zeer compleet pakket van behandelingen aangeboden waar u van een verzorging en ontspanning van top tot teen kunt genieten.
 
Zodra u de deur binnen gaat koestert u zich in ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u bijvoorbeeld in de Silence Room de helende werking van de Hot-Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.
 
Tijdens de Wellness Break gaat u genieten van het volgende:
 
Hoofdmassage
Met deze hoofdmassage wordt de huid gladder, voert afvalstoffen af en stimuleert de huidfuncties. Zo ontstaat een intens gevoel van welzijn; geest en lichaam komen in balans!
 
Hot-stone massage (rug/schouder)
Ervaar optimale ontspanning via de helende werking van de warme stenen.
 
Bella Donna gezichtsbehandeling.
Geef de huid al het goede van de zee. Actieve ingrediënten van speciaal zeewier hebben karakteristieke overeenkomsten met de stoffen die aanwezig zijn in de huid en zorgen daarom voor een frisse en jonge uitstraling.
 
Programma:
  • Ontvangst bij de receptie
  • Genieten van de Wellness behandelingen

Let op: Badjas en slippers zijn te huur of zelf mee te nemen.

Specificaties

Productnummer 22261
Aantal personen 1 persoon
Categorie Beauty & Mind
Duur 1-3 uur
Leeftijd Geschikt voor alle leeftijden
Locatie Hapert
Provincie Noord-Brabant
Soort activiteit Beauty behandeling
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat Beauty body moment

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Wellness Break (1 Persoon). Schrijf een review, of bekijk alle reviews